geschreven door Mireille, een gast uit Nijmegen

Hi there. Alweer 17 jaar van deze top feestjes! Mijn ervaring gaat niet zo ver terug hoor, maar een paar jaar hoor ik toch ook wel bij de vaste club. In de paar jaar dat ik nu ga, ben ik net als jullie, de feestjes ook erg leuk gaan vinden. Het was alweer even geleden dat ik er was. Maar vond dat ik dit jubileum feestje niet mocht missen. Dus waren vriendin en ik van de partij afgelopen zaterdag.
Africa Night Tilburg
Door drukke schema’s is iedere maand niet haalbaar, het is tenslotte in Tilburg en ik kom uit Nijmegen. Maar des te leuker is het om er af en toe dan weer eens bij te zijn. Dus afgelopen zaterdag gingen we ervoor. Vriendinnetje en ik reden op tijd aan nog een stukje rijden, om niet te laat aan te komen en zo nog wat aan de avond te hebben. Dus voor 12 uur waren we er. Autootje wegzetten en dan gewoon op de muziek af lopen. De vrolijke klanken kwamen ons al tegemoet.
Africa Night Tilburg
Bij binnenkomst kregen we weer een leuke cd; traditie inmiddels! Een hele leuke traditie om thuis nog even lekker na te genieten. Er waren veel oude bekenden maar ook veel nieuwe gezichten. Leuk te zien hoeveel mensen het waarderen om een avondje door te brengen in T Kwadraat. Leuk om al die gezelligheid om je heen weer te voelen en te zien. Maar inmiddels weten we toch dat iedere derde zaterdagavond van de maand Tilburg the place to be is!
Africa Night Tilburg
Het was weer een top avond vol met leuke muziek, gezelligheid, en al wat een avondje uit aantrekkelijk maakt. Op naar een nieuw Africa Night jaar, met veel gezelligheid en mooie muziek. Ik heb er weer zin in! Jullie toch ook? See you all soon.
Gr Mireille