geschreven door Mireille, een gast uit Nijmegen

Valentijnsdag, ach ja, ik heb er eigenlijk niet zoveel mee. Al zijn onverwachte verassingen wel altijd leuk! Echte verassingen dus. Dat is toch eigenlijk het verhaal achter Valentijn? Iemand verassen die je in stilte aanbidt. Dus bijvoorbeeld een roos sturen naar iemand die je leuk vindt, maar vooral geen afzender op het kaartje zetten! Dat vind ik dan weer wel mooi! In dat geval misschien maar iedere dag Valentijnsdag. Dan ziet de wereld er misschien toch een stuk mooier uit! Wat lief zijn voor elkaar. Dat moeten wij gewoon iedere dag doen toch?
Africa Night
Mijn Valentijnsdag kreeg ook een onverwachte, leuke wending. Dus leuk! En Africa Night zou Africa Night niet zijn als ze hier ook niets leuks mee zouden gaan doen! Een speciale Valentine editie! Dat werd 15-2-2014! The day after. Toen de kids onverwacht allebei weg waren, dacht ik misschien dan maar gewoon gezellig gaan chillen in Tilburg! Vriendinnen gingen dit keer niet; dan maar met de boys mee. Ik vermaak me wel weer daar!
Africa Night
Even nog een bosje rode roosjes halen. Leuk voor thuis en een op verzoek mee naar Tilburg! De jongens met wie ik samen ging vonden het onzin. En ze deden al helemaal niks roods aan. Not done he! Ik moest even nadenken. Rood, heb ik dat? Tuurlijk wel! Het moet wel een beetje subtiel zijn. Rood en zwart dan; perfecte combi voor een Valentijn feest! Eenmaal in Tilburg, bij binnenkomst meteen weer die gezellige sfeer. Lekkere muziek, happy people en een volle dansvloer! Leuk! Ook weer mensen van mijn home town Nijmegen! Altijd gezellig! Het maakt niet zoveel uit waar ze vandaan komen, de mensen. Er is altijd een goede sfeer! Dat is ook de een van de redenen om vaak terug te komen! Natuurlijk weer veel en lekker gedanst! Daar kom ik natuurlijk ook voor! Ook lekker gekletst, gelachen en een lekker wijntje gedronken!
Africa Night
Een klein beetje mistte ik mijne vriendinnetjes wel. Het is toch anders he. Alleen met mannen. Ach; volgende keer weer! Genoeg leuke mensen! In de leuke kroegjes van Nijmegen heb ik het ook altijd naar mijn zin maar dansen doe ik toch vooral hier bij Africa Night! Het heeft allebei zijn charmes vind ik! Alleen de afstand, Nijmegen – Tilburg. Ik weet het; zo ver is het ook niet. Maar toch. Ik vind het een nadeel. Ik vind het gewoon niet fijn dat ik een stuk moet rijden om een avondje te stappen. Maar ach shit happens! En het is te leuk om het niet te doen! Hadden de mensen maar net zo massaal naar Nijmegen moeten komen toen Africa Night daar nog was. Helaas, dat kwam niet echt van de grond. We hebben gelukkig Tilburg en Rotterdam nog!
Africa Night
De muziek was super op de avond. De mooie love songs konden natuurlijk niet ontbreken op zo’n avond. Ik was wel benieuwd of onze altijd vrolijke DJ Aziz mijn favoriete Valentine song zou gaan draaien? Ik had hem van de week al gevraagd! Tegen het eind van de avond klonk de prachtige stem van John Legend door Horeca T Kwadraat en konden we genieten van het prachtige “All of me”. Hoe mooi is dat nummer! Het kon niet ontbreken op zo’n avond! Ik ben dan ook wel one of his biggest fans! Geweldige zanger!
Africa Night
Daarna nog even genieten van wat lekkere dansnummers en toen was het einde van de avond. Even nog een blik werpen op de mooie rozen! Dat zag er mooi uit! Het zijn toch de allermooiste bloemen! Leuk dat sommige mensen er aan gedacht hadden om ze mee te nemen! Net als de touch of red! Die was ook duidelijk aanwezig deze avond! Leuk! Want mooi rood is absoluut niet lelijk! Sterker nog, het is prachtig!
Africa Night
En dat was het. Wederom een mooie avond! Volgende dag ging ik natuurlijk even op Facebook kijken naar de foto’s! Super mooi! Zou dat ook door dat rood komen! Ze zien er warmer uit! Ik vond mijzelf er zelfs ook een beetje leuk op staan! Nou dat vind ik niet vaak van mezelf. Thx crew voor wederom een mooie avond! Valentijnsdag 2014 kan niet meer stuk! Volgend jaar weer he???

See you all next time! Mireille