Chillen!

geschreven door Mireille, een gast uit Nijmegen

Chillen! Het was een drukke week! Voor het eerst sinds lange tijd niet kunnen werken, weer de hele week gewerkt! Naast het werken, alleenstaande moeder zijn van twee prachtige meiden, het huishouden runnen enz, vind ik dat ik, eigenlijk iedere vrouw wel, ook af en toe haar momentjes mag hebben! Toch? Africa Night is wel zo’n momentje voor mij. I.v.m. de drukte van de afgelopen week, wist ik niet of ik het zou redden deze keer! Ik zou wel zien. Eerst maar eens zien hoe mijn eerste volle week op het werk zou gaan. Die ging super! Het langzaam opbouwen op mijn werk, maakt dat ik er nu weer tegenaan kan.
Africa Night
Voor de zekerheid regel ik alvast oppas voor zaterdag. Dit in het geval dat ik wil dansen en chillen in Tilburg. Mijn oudste dochter doet haar ding wel, dat heb je met meisjes van 17! De jongste mag naar opa en oma! Big thanks voor mijn lieve pap en mam, die mij mijn pleziertjes erg gunnen en waar mijn bloedjes van kids altijd welkom zijn. Dus dat heb ik alvast geregeld! Vrijdag om kwart over zes trek ik de deur op me werk achter me dicht. Wauw. Een heel weekend ligt weer voor me! Fijn gevoel altijd. Tevreden terug kijkend op een drukke maar goed verlopen week fiets ik naar huis! De kop is eraf! En ik denk dat we het gewoon maar even moeten doen, avondje Tilburg! De zaterdag doe ik lekker rustig aan. Ik wil niet doodmoe zijn zaterdag avond; wil nog wel even lekker kunnen dansen!
Africa Night
Met dochterlief kijk ik een filmpje, ruim wat op, doe wat boodschappen. Gewoon wat de meeste mensen op zaterdag doen. Na het avondeten breng ik mijn dochtertje naar opa en oma. Nu even genieten van de rust in huis! Dan even wat vrouwen dingetjes doen; optutten, leuke outfit bij elkaar zoeken…en gaan met die banaan!
Africa Night
We gaan met zijn vieren. Eerst word ik opgehaald, dan halen we de rest. Het loopt allemaal wat uit! Iedere keer toch weer ff een eindje rijden! Eenmaal in Tilburg kijk ik op me horloge. Shit, half 1 al! Wat laat al. Stiekem baal ik daar een beetje van. Volgende keer kom ik eerder. Neem ik mij vaker voor. Vaak lukt het dan net weer niet. Volgende keer wel! We lopen naar binnen! Ik vind het warme onthaal altijd leuk. Waar gebeurt dat nou nog. Dat de crew het oprecht leuk vinden als je er weer bent! Dat is de kracht van de organisatie; altijd interesse in de mensen die komen. Voor ieder een praatje. Dat gebeurt toch echt niet overal. Eenmaal binnen voelt het weer als vanouds! Ergens binnen komen waar het goed voelt, gezellig en sfeervol is. Kortom, alle zorgen kan je hier gewoon even van je afdansen!
Africa Night
Oeps, de dansvloer is anders. Ik merk het pas als ik bijna onderuit ga omdat ik het opstapje niet zag! Gelukkig. Ging net goed. Moet er even niet aan denken, zo letterlijk met de deur in huis te vallen! Het is wat rustiger dan de vorige keer, deze avond maar dat maakt niets uit! Absoluut niet minder gezellig! Praat weer gezellig met bekenden en onbekenden.
Africa Night
En lachen. Sommige mensen herkennen me van de blogs, die ik tot nu toe voor Africa Night schreef. Leuk! Ik vind het, ondanks dat ik niet alleen kom, altijd heerlijk mijn eigen ding te doen! Hier even dansen, daar even praten. Dat past wel bij mij. Toch wel een beetje een vrijbuiter ben ik! In Nijmegen ging ik ook weleens alleen! Dat kan gewoon bij Africa Night. Ik verheug me weer op de volgende keer! Dan gaat mij lieve vriendinnetje voor de eerste keer mee! Ben benieuwd hoe zei deze avond gaat ervaren. Dan gaan we in ieder geval op tijd. Moet een mooie, lange avond worden, vol leuke muziek, dansen, lol, wijntjes, leuke mensen worden. Dat gaat goed komen.
Africa Night
De muziek; tja, het was geweldig! Thanks Aziz, dat ik een beetje mee mocht denken met jou daarover! De afwisseling was geweldig. Het applaus op het eind van de avond gaf aan dat het wederom een geslaagde avond was! Over vier weekjes ga ik weer chillen! Ik hoop vele met mij. See you all next month!

Greetzzz Mireille

Bookmark the permalink.

Comments are closed.