Discover the joy of African music & dance!
Africa Night Sweet 16 party
Africa Night Sweet 16 party

Africa Night Sweet 16 party

geschreven door Mireille, een gast uit Nijmegen

Tropische temperaturen trekken over Nederland. Heerlijk hè? Super weer dit. Genieten voor iedereen! Je ziet om je heen overal happy faces. Is toch anders, mensen lachen je sneller toe, ook al ken je ze niet. Alles net wat makkelijker. Voor mij mag het altijd zo blijven. Keep on dreaming Mireille. Dit is Holland! Maar prima weer ook om na de bbq nog even de avond in tropische sferen door te gaan brengen.
Africa Night
En dat kon afgelopen zaterdag in Tilburg. Buiten het feit dat we het zestien jarige bestaan van Africa Night konden vieren, was er nog wat anders wat gevierd moest worden. Meeste snappen wel waar ik op doel denk ik. Na alle narigheid die de organisator van Africa Night moest doorstaan in Nigeria, doordat hij daar was ontvoerd, zijn wij met zijn allen toch heel blij dat ie afgelopen zaterdag in ons midden was!
Africa Night
Op naar een mooi feestje dus! De ruimte was mooi versierd bij binnenkomt. Very nice! We waren weer eens een keer wat later. Maar goed; mag de pret niet drukken. De sfeer zat er al meer dan goed in. Er werd al volop gedanst, gelachen en gefeest. Leuk dat zoveel mensen de moeite hadden genomen om dit 16 jarig bestaan feestje mee te komen vieren hier. Toch mooi om weer te kunnen zien dat zoveel mensen deze manier van een avondje uitgaan erg kunnen waarderen. Heb het al vaker gezegd, maar is zo. Deze avonden hebben alles in huis voor een top avond. Waar kan je nog meer zo lekker dansen, gezellig kletsen, jezelf zijn!
Africa Night
Alle mensen die er komen hebben een doel. Het moet een leuke, gezellige avond worden. Geen gedoe, ruzie maak je daar nooit mee. Altijd fijne, blije mensen. De kracht van Africa Night dus. Dat maakt dat het al 16 jaar lang, 1x pm bruist het in Tilburg. I like it! De relaxte sfeer, super. Voor mij zat deze avond weer alles erin, wat in een avondje uit moet zitten! Gezelligheid, leuke nieuwe en bekende mensen, heel veel dansen, mooie muziek, erg veel lol. Kortom, we houden het nog wel even vol daar, met zijn allen in Tilburg.
Africa Night
Mij waren ze eind van de avond natuurlijk weer kwijt. Vindt het lekker ook ff me eigen ding te kunnen doen. Even me eigen feestje. Stukje lopen, even hier en daar praatje maken, dansje doen enz. Dat kan daar goed; je eigen gang gaan. Belangrijk maar uiteindelijk duik ik wel weer op en bereiden we ons voor op de weg terug. Oeps! Bijna onze free cds vergeten. Liggen nog achter de bar! Op naar de volgende party.
Africa Night
Djs jullie waren top. Ik stel voor in juni effe klein eerbetoon aan de king of pop tenslotte alweer 5 jaar niet meer onder ons dan. Het draaien van “Love never felt so good” lijkt mij een mooi gebaar. De nieuwe single dus van Michael Jackson en Justin Timberlake. En ja; ik one of his biggest fans. En ja, ik durf te vragen. Moet kunnen toch? Dus Aziz en Sam; als jullie dit lezen????

Wishing everybody lots of fun next time. Ik heb het vertrouwen dat het weer goed moet komen! Thx crew voor 16 prachtige jaren. Greetzzzz Mireille